DentaPoint Whatsapp

Whatsapp İletişim

Alsancak Şube Whatsapp

+90 (543) 526 76 70

Karşıyaka Şube Whatsapp

+90 (542) 526 76 70

Bostanlı Şube Whatsapp

+90 (545) 526 76 70

İZMİR KANAL TEDAVİSİ FİYATI 2023

Diş çürüdüğünde veya kırıldığında estetik dişin iç yapısındaki damar-sinir paketi açılırsa veya etkilerse bu durumda şiddetli ağrı oluşur. Oluşan ağrıyı gidermenin ve dişi tedavi etmenin tek yolu diş kanal tedavisidir . Kanal tedavisi fiyatlarını etkileyen bir kaç etken hakkında sizlere bilgi vereceğiz .

- Hekim tecrübesi
- Dişin kırık veya çürük boyutu
- Dişin kanal sayısı
- Enfeksiyonun seviyesi

Image

- Hekim tecrübesi birincil düzeyde etkilidir . Kanal tedavisi zor bir tedavidir . İncelikle çalışmak gerekir . Kanal tedavisinde başarıyı etkileyen en önemli faktör hekimin tecrübesi olmakla beraber bu alanda ücretlendirmeyi de etkilemektedir.

- Dişin çürüğü yada kırık boyutu çok fazla ise kanal tedavisi sonrasında dişe ekstra bir diş kaplaması yapmak gerekir ve bu durum da diş kanal tedavisi fiyatını etkilemektedir

- Diş kanal sayısı da yapılan işin büyüklüğünü değiştirir . Tek kanallı dişler . İki kanallı dişler , üç kanallı dişler ve dört kanallı dişler vardır. İzmir kanal tedavisi ücreti noktasında kanal sayısına göre değişkenlikler olabilir .
- Bazen biraz ihmalkâr davranırız ve dişte enfeksiyonlar oldukça artar . Bu durumda kanal tedavisi başarısı için enfeksiyonun giderilmesi gerekir . Kanal tedavisi ücreti eğer kökte büyük lezyon var ise iltihaplanmadan kaynaklı 2-3-4 seans kanal tedavisi yapılması gerekiyorsa o zaman değişkenlikler görülebilir.