DentaPoint Whatsapp

Whatsapp İletişim

Alsancak Şube Whatsapp

+90 (543) 526 76 70

Karşıyaka Şube Whatsapp

+90 (542) 526 76 70

Bostanlı Şube Whatsapp

+90 (545) 526 76 70

İZMİR ALL ON FOUR İMPLANT FİYATI 2023

İzmir all on Four fiyatı , İzmir all on Six fiyatı 2023 yılı için size bilgi vermeye çalışacağız. 

Image

All on Four implant : hastada hiç diş yoksa yapılan 4 implantın üstüne 12 adet sabit diş yanılması ile ortaya çıkan bir tedavi protokolüdür.
Hasta hiç dişsiz kalmadan geçici dişlerle iyileşme sürecini konforlu geçirir .


All on Six implant : hastada hiç diş yoksa veya hepsi çekilirse uygulanacak bir tedavi protokolüdür . Aynı gün içinde dişler çekilir , implantlar yapılır , geçici dişler takılır . Hasta hiç dişsiz kalmayacağı için estetik güzel konforlu bir iyileşme olur.

all on Four ve all on Six implantın başlangıç fiyatı 40 bin tl civarı bu rakamı ne bilirler ;

- cerrah tecrübesi
- İmplant markası
- Geçici diş yapılması
- Daimi dişin vidalı veya yapıştırma olması.

Cerrah tecrübesi : All on Four veya all on Six implant tedavisi cerrahi olarak komplike bir prosedürdür . Bu prosedürde uzmanlaşmış işini çok iyi yapan kişiler olması tedavi ücretinde değişiklikler yapar.


İmplant markası da tedavi ücretini primer etkiler.
All on Four alanında başarısını kanıtlamış , kaliteli , bütün protez türlerine uygun ara parça seçeneği olan implantlarla yapılan all on Four vidalı implant prosesi daha pahalıdır.


Geçici dişler çok önemlidir. Hiçbir hastamı 3-4 aylık sürelerde dişsiz kalmam istemez . Bu nedenle de her hastamıza geçici diş uygularız. Bu gecici dişlerin de bir maliyeti yanında geçici diş uygulansın diye yapılan kullanılan ara parçalar da maliyetlidir . Bütün bunlar tedavi ücretini etkiler

Daimi dişin vidalı veya yapıştırma olması : bu durum aynı zamanda protezin ömründe çok etkilidir. Yapıştırma protezler eski tasarım olup problemlere gebedir. Vidalı sistem implantlar ise daha yeni nesil olup pek çok problemi ortaya çıkmadan sonlandırır. Bu protezlerin vidalı olamadığı için özel multiunit abutmentler ve titanyum parçalar kullanılır bu da tedavi ücretini etkiler.